Ilmalämpöpumput Riihimäki ja Hyvinkää

Yhteystiedot

Ilmalämpöpumput Riihimäki ja Hyvinkää

Yhteystiedot

Ilmalämpöpumput Riihimäki ja Hyvinkää

Yhteystiedot

Parasta energiansäästöä saat ilmalämpöpumpuilla. EPS-Tekniikka Oy myy ja asentaa ilmalämpöpumput. Käytämme ainoastaan markkinoiden parhaita merkkejä, kuten Panasonic, Mitsubishi, Daikin ja Toshiba. Sovi aika esittelylle, niin voimme valita sinulle sopivan kokonaispaketin.

Pakettimme laitteineen sisältävät täydellisen asennuksen. Hinnat alkavat 1790 eurosta, sis. alv 24 %. Hinta sisältää perusasennuksen tarvikkeineen. 

Ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhdistushuolto desinfioivalla pesuaineella ja höyryhuuhtelulla 209 euroa sis. alv 24 %.

Ilmalämpöpumppujen asennushinnasto

Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain pätevä kylmälaiteliike

Ilmalämpöpumppujen asennus on ammattilaisten työtä. Laitteiden turvallisuus on varmistettava pätevällä asennuksella. Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain siihen oikeutettu kylmälaiteliike. Asennusta ei saa tehdä itse, eikä sitä saa teettää epäpätevällä asennusliikkeellä.

Ennen asennusta on varmistettava, että asennusliikkeellä on vaadittu kylmälaiteliikkeen pätevyys. Tukes (Turvatekniikan keskus) pitää rekisteriä pätevistä kylmälaiteliikkeistä. Ilmalämpöpumpun asennuksessa tarvittavat mahdolliset sähkötyöt tulee teettää siihen oikeutetulla sähköurakoitsijalla.

Kylmälaiteliikkeellä ei välttämättä ole sähköurakointioikeuksia, jolloin sähkötyöt on teetettävä pätevällä sähköurakoitsijalla. Tukes pitää erillistä rekisteriä sähköurakointioikeudet omaavista toiminnanharjoittajista. Ei-ammattilaisen tekemät sähkötyöt voivat johtaa hengenvaaraan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuihin:SOG rahoitus logo

Hoida hankintasi vaivatta SOG-rahoituksella

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha

Uusi ilmalämpöpumppu säästää energiaa – pyydä tarjous helposta kokonaispaketista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!