Ilmalämpöpumput Riihimäki ja Hyvinkää

Parasta energiansäästöä saat ilmalämpöpumpuilla.

EPS-Tekniikka Oy myy ja asentaa ilmalämpöpumput. Käytämme ainoastaan markkinoiden parhaita merkkejä kuten Panasonic, Mitsubishi, Sharp, Midea ja Toshiba.

Sovi aika esittelylle, niin voimme valita sinulle sopivan kokonaispaketin laitteineen sisältäen täydellisen asennuksen.

Hinnat ovat alkaen 1290 euroa, sis. alv 24 %. Hinta sisältää perusasennuksen tarvikkeineen.

Ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhdistushuolto desinfioivalla pesuaineella ja höyryhuuhtelulla 169,00 € sis. alv 24 %.

Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain pätevä kylmälaiteliike

Ilmalämpöpumppujen asennus on ammattilaisten työtä, joten laitteiden turvallisuus on varmistettava pätevällä asennuksella. Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain siihen oikeutettu kylmälaiteliike. Asennusta ei saa tehdä itse eikä sitä saa teettää epäpätevällä asennusliikkeellä.

Ennen asennusta on varmistettava, että asennusliikkeellä on vaadittu kylmälaiteliikkeen pätevyys. Tukes (Turvatekniikan keskus) pitää rekisteriä pätevistä kylmälaiteliikkeistä.

Ilmalämpöpumpun asennuksessa tarvittavat mahdolliset sähkötyöt tulee teettää siihen oikeutetulla sähköurakoitsijalla. Kylmälaiteliikkeellä ei välttämättä ole sähköurakointioikeuksia, jolloin sähkötyöt on teetettävä pätevällä sähköurakoitsijalla. Tukes pitää erillistä rekisteriä sähköurakointioikeudet omaavista toiminnanharjoittajista. Ei-ammattilaisen tekemät sähkötyöt voivat johtaa hengenvaaraan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ilmalämpöpumpuista tai pyydä tarjous!
 

vendigo rahoituspalvelu

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse